Minyak Zaiton Secara Perahan Sejuk


Assalamualaikum wbt...


Bagi yang berhajat untuk menjaga kesihatan badan [anggota dalaman badan], boleh amalkan pemakanan sunnah iaitu Minyak Zaiton [olive oil dalam bentuk perahan sejuk/ kapsul].

Harganya 1 peket RM10.00 sahaja, dalam 1 peket ada 2 papan, satu papan ada 10 kapsul. Boleh makan setiap pagi sebanyak 2 biji sebelum makan apa-apa.

Disamping menjaga kesihatan badan, moga kita mendapat pahala dengan mengikut sunnah ar-Rasul SAW. Boleh dapatkan di rumah TIB atau di pejabat ana di Cyberjaya. Sila berhubung dengan TIB 016-958 5423
Testimoni:
Seorang suri rumah [Cikgu Da] yang telah menggunakan Produk ini dalam masa 2 hari, beliau telah menyatakan bahawa, suatu pagi, dia membuang air besar yang sangat luar biasa banyaknya dan bauannya memang 'kurang enak' sesangat.
Katanya lagi, dia yang agak sukar membuang alam floranya iaitu 3 hari sekali, sekarang mampu membuangnya 1 kali sehari. Dia memang menggalakkan mana-mana wanita yang mempunyai masalah hendak membuang air mengamalkan pemakanan sunnah ini supaya anggota dalaman [perut] sihat selamanya Insya Allah.
Yerlah, umur kita, tiada pernah kita servis usus-usus besar kita. Kembalilah kepada pemakanan sunnah, Insya Allah.

0 comments:

Post a Comment