Rawatan di Masjid BTP pada 30 Jan 2011

Segala puji bagi Allah Taala. Selawat dan salam buat junjungan besar nabi Muhammad SAW. Nabi yang khatam.

Cerita kali ini, muallij dibaling dengan bantal. Kesian jugak tapi Alhamdulillah dengan bantal jer kan kalau dengan tong gas, naya sahabat kita. ceritanya, wanita dah kahwin lebih kurang 7 tahun tapi masih belum dikurniakan anak, dah usaha macam-macam, wanita nie datang ke MBTP atas permintaan adik perempuannya yang sudah 3 kali kami rawat. Adik akak nie perasan akaknya tak sihat apabila, adiknya nie balik ke rumah setelah kami rawat, kakanya ters pening dan demam seminggu. Sebaik sihat terus dia bawak jumpa kami di masjid BTP.

seperti biasa, kami ruqyahkan mereka yang berhajat, seperti biasa 2 sesi ruqyah yang melibatkan 1 sesi ruqyah lebih kurang 18 pesakit. time rawatan bermula, sahabat nie mulakan cek point2 yang kebiasaannya makhluk nie duduk, apa lagi terus mengamuk, dibaling bantal [memang kami sediakan bantal takot ada pesakit tumbang awal].

Jin tersebut menipu, aku sedar katanya [menyamar perempuan tadi], aku sejuk selimutkan aku... macam2 teknik dia gunakan untuk melepaskan diri. Lebih kurang 45 minit jugak untuk setelkan kes akak nie, yang lain sahabat2 muallij rawat.

dan rating tertinggi sesi rawatan memang saka dan sihir jer lah. Insya Allah doalah sama-sama agar mereka yang berhajat pulih dengan izin Allah Taala.

0 comments:

Post a Comment